Dolar 32,4875
Euro 34,8059
Altın 2.475,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C

Başkan Ataç’ın 30 Ağustos mesajı

Başkan Ataç’ın 30 Ağustos mesajı
29 Ağustos 2019 22:53
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Ataç, mesajında, “Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu için gerekli koşulların oluşmasını sağlayan emsali görülmemiş bir zaferdir.
19 Mayıs 1919’da başlayan ulusal kurtuluş mücadelemiz, 26 Ağustos 1922’de başlayıp 30 Ağustos’ta sona eren Büyük Taarruz ile emperyalist güçlerin Anadolu’daki varlığına son vermiştir. Ulusumuz, Atatürk’ün pek çok kez dile getirdiği; “Bu millet bağımsızlıktan yoksun yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır” sözlerinin ne kadar haklı olduğunu, Milli Mücadele dönemindeki kahramanlıkları ile tüm dünyaya göstermiştir. Çağdaş ve demokratik Cumhuriyet’e açılan yolun zafere ulaşması Büyük Taarruz ile başarılmıştır. Bu zaferin değerini bilen ulusumuz, vatanına sonsuza kadar sahip çıkacak ve coşkuyla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamaya devam edeceğiz.
Büyük zaferin 97. yıl dönümünde, Kurtuluş Savaşı’mızın önderi, çağdaş ve demokratik Cumhuriyet’imizin kurucusu Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bağımsızlık yolunda gözlerini kırpmadan canlarını veren tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, şükranlarımı sunuyorum. Tüm yurttaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun” diye belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.