Dolar 32,5532
Euro 34,9466
Altın 2.422,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Başkan Murad Elmuhandis’ten Rektör Erdal’a teşekkür ziyareti

Başkan Murad Elmuhandis’ten Rektör Erdal’a teşekkür ziyareti
18 Kasım 2023 19:08
A+
A-

Filistin Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murad Elmuhandis ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Murad Elmuhandis İsrail’in saldırılarına karşı Filistin Halkına verdiği destek için hem Anadolu Üniversitesi ailesine hem Rektör Erdal’a hem de yaşanan trajediye kayıtsız kalmayan Anadolu Üniversitesi öğrencilerine teşekkürlerini sundu. Rektör Erdal ise Murad Elmuhandis ve beraberindeki heyete geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Devletimiz ve milletimizle Filistinli kardeşlerimizin yanında. Tüm halkımız gibi üniversitelerimiz de sivil katliamların son bulması için faaliyetler gösteriyor. Biz de Anadolu Üniversitesi olarak bu sürece tüm imkanlarımızla katkı vermeye devam edeceğiz, bir kez daha ifade etmek istiyorum Filistin halkının yanındayız.” dedi.

Filistin Yardımlaşma ve Destekleme Derneği Genel Başkanı Murad Elmuhandis ve beraberindeki heyet ziyaret sonrasında Rektör Erdal’a Filistin kimliği ve direnişinin sembollerinden puşi hediye etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.