Dolar 32,3632
Euro 34,6871
Altın 2.392,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 14°C
Paz 18°C
Pts 22°C

BELDE EVLERİ’NDE PSİKOTERAPİ DESTEĞİ

BELDE EVLERİ’NDE PSİKOTERAPİ DESTEĞİ
14 Kasım 2022 15:06
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri, açılan kurslar, gerçekleştirilen sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra psikoterapi desteği ile de vatandaşlara hizmet sunuyor.

Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri, hizmet verdiği 24 noktada kent merkezinin yanı sıra kırsal mahalle sakinlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Ev sahipliği yaptığı kurslar, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra Belde Evleri şimdi de vatandaşların psikoterapi hizmeti almalarına ev sahipliği yapıyor. Kaygı yaşayan vatandaşların stres, endişe ve korkularının giderilmesi için başlayan hizmet ile Tepebaşı Belediyesi’nin uzman psikologları, vatandaşların sorunlarını dinliyor ve danışmanlık yapıyor. Belde Evi kursiyerlerinden gelen talebe göre değişmekle birlikte, psikoterapi hizmeti Belde Evleri’nde haftada bir olmak üzere düzenleniyor. Uzman psikologlar tarafından verilen destek konuları arasında kaygı bozuklukları, kayıp ve yas korkusu, dikkat problemi, aile içi iletişim sorunları, çocuk ve ebeveyn danışmanlığı, öfke yönetimi gibi konular yer alıyor.

Psikoterapi hizmetinden yararlanan vatandaşlar da Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkürlerini iletiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.