Dolar 32,3806
Euro 34,7846
Altın 2.396,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Belediye meclis üyeliğine adaylık için başvurdular

Belediye meclis üyeliğine adaylık için başvurdular
2 Ocak 2024 22:45
A+
A-

Belediye meclis üyeliğine aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Adaylık başvuruları için istifalar da son sürat devam ediyor. AK Parti, İYİ Parti ve CHP’den meclis üyeliğine adaylık başvurusunda bulunanları sizler için derledik.
Makina mühendisi Sinan Özel, İYİ Parti Odunpazarı Belediye meclis üyeliği aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Sinan Özel, başvuru yaptıktan sonra kamuoyuna duyurmak için başvuru formuyla fotoğraf çekildi.
Neriman Öncü, AK Parti’den Odunpazarı Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusu yaptı. AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer, yaptığı açıklamada, “Odunpazarı Belediye Meclis Üyeliği için Aday Adaylığı başvurusunu İlçe Başkanlığımızda yapan Neriman Öncü’ye başarılar diliyorum. Odunpazarı’mızda zafere ulaşmak için tüm teşkilatlarımızla durmadan yorulmadan çalışacağız” dedi.

Eskişehir’de cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden İş Kadını Güler Ezgi Doğan Turan ise, CHP’den Tepebaşı Belediye Meclis Üyeliği için müracaat etti.

İnşaat mühendisi olan iş insanı Berke Akyel de CHP Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusu yaptı. 2018 CHP Eskişehir Üniversiteler Sorumlusu olan Akyel, 2018-2019 arasında CHP Eskişehir Gençlik Kolları İl Başkanlığı yapmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.