Dolar 32,5564
Euro 34,8514
Altın 2.437,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

BELEDİYEDEN ULAŞIM SEFER SAATLERİ DUYURUSU

BELEDİYEDEN ULAŞIM SEFER SAATLERİ DUYURUSU
9 Aralık 2022 21:52
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, resmi web sitesi üzerinden yarın ve pazar günü gerçekleşecek olan Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi ara sınavı için tramvay ve otobüs sefer saatlerinde değişiklik yapılacağını duyurdu.
Belediyeden yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Vatandaşlarımızın dikkatine! ‪Hafta sonu gerçekleştirilecek Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi ara sınavları sebebiyle kampüslere ulaşım sağlayan tramvay ve otobüslerimizin çalışma saatlerinde değişiklik yaşanacaktır. Bu kapsamda Otogar-SSK, OGÜ-SSK, Otogar-OGÜ ve Şehir Hastanesi-Kumlubel tramvay hatlarımız 10 Aralık Cumartesi günü hafta içi sefer sıklıklarına göre, 11 Aralık Pazar günü ise Cumartesi sefer sıklıklarına göre hizmet verecektir. Otobüslerimiz ise hafta sonu çalışma düzenine ek olarak M4, K4, K63, S55, K26 hatlarımız saat 17.00’e kadar hafta içi çalışma programına göre çalışacak olup, ESOGÜ Ekspres hattımıza ilave seferler konulacaktır.”
Açıklamada ayrıca, sefer saatlerinin detaylarına belediyenin web sitesi üzerinden erişilebileceği eklendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.