Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

BU İŞİN SONU KÖTÜ

BU İŞİN SONU KÖTÜ
7 Temmuz 2020 14:50
A+
A-

Aralarındaki kriz bir türlü bitmiyor

Eskişehir’in 3 sevilen Belediye Başkanları arasındaki krizi artık duymayan kalmamıştır. Her şey Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un bir danışmanı tarafından yapıldığı düşünülen parti içi üyelikler ve delege seçimleri ile başladı. Bunun sonucunda Kurt’un kurultay delegeliğinde Yılmaz Büyükerşen’e oy farkı atması ve Ahmet Ataç’ın ise herkesten çok sevilmesine rağmen sandıktan çıkmamasıyla sonuçlanınca olanlar oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i bunu kendisine karşı hakaret, Ahmet Ataç’ın ise küçük düşürülmeye çalışıldığını düşünmesi birde İl Başkanlığı konusunda kendilerinin değil Kazım Kurt’un desteklediği adayın kazandırılması iplerin kopmasını sağladı.

Ve önce Büyükerşen’e yakın olan Avukat Hüseyin AkçarOdunpazarındaki görevinden kovuldu, sonra Kurt’a yakın Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru Büyükşehir’deki işinden sürülerek başta Sivrihisar ardından da Alpu’ya gönderildi.

Her şey bununla da sınırlı kalmadı. Büyükerşen ve Ataç yan yana kol kola girerek danışmanın kurbanı olan Kurt’a büyük cephe aldı. Hatta bir gün açılışta elini uzatan Kazım Kurt’un eline vurarak tokalaşmayan Ahmet Ataç durumun ciddiyetini gösterdi.

CHP Genel Merkezi ise bu sıkıntının çözülmesini isterken danışmanlar boyutunda bazı Genel Başkan Yardımcıları üzerinden birilerinin dönemi bitiyor biz direk Ankara ile dirsek temasına geçelim diyerek yine danışman oyunlarına maruz kalındığı ifade ediliyor. Olan ise bu 3 Belediye Başkanının sevenlerine ve partililere oluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.