Dolar 32,3580
Euro 34,6917
Altın 2.383,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 22°C

Büyükerşen ÇGD’yi ağırladı

Büyükerşen ÇGD’yi ağırladı
1 Mart 2023 17:00
A+
A-

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Eskişehir Şube Başkanı Meltem Karakaş Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Eskişehir Şubesi 16. Genel Kurulu sonrası ÇGD’nin yeni başkanı Meltem Karakaş Kaya ile yönetim kurulu üyeleri Ayşe Kaytan Uçak, Eylem Lodos, Hülya Çalık ve Güray Ateş, Başkan Büyükerşen ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce’nin de yer aldığı ziyarette Kaya ve ekibini kutlayan Başkan Büyükerşen, gazetecilikte örgütlü olmanın önemine dikkat çekti. Zor şartlarda büyük bir özveri ile çalışan gazetecilerin daha iyi şartlarda, ifade ve düşünce özgürlüğüne kavuşmasını dileyen Büyükerşen, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.

ÇGD Şube Başkanı Meltem Karakaş Kaya da misafirperverliği için Başkan Büyükerşen’e teşekkür etti.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret çektirilen fotoğraf ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.