Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 16°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 14°C
Paz 18°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Büyükşehir ekiplerinden gece mesaisi

Büyükşehir ekiplerinden gece mesaisi
5 Ekim 2023 21:48
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, araç sürücülerinin yoğun olarak kullandığı caddelerde trafik akışının etkilenmemesi için yol çalışmalarını gece saatlerinde gerçekleştirerek tamamladı.

Mevsim şartlarının ve hava sıcaklığının uygunluğu ile iş programı çerçevesinde sorunsuz bir üst yapı için yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kent merkezi ve kırsalda yoğun mesaisini sürdürüyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince Kırım caddesi, Yılmaz Büyükerşen Bulvarının Sarpman sokak ile Seylap caddesi arasında kalan kısmı (Anadolu üniversitesine gidiş istikametinde olan bölümü), Hasan Polatkan caddesinin, Sivrihisar-1 Caddesi ile İsmail Gaspıralı caddesi arasında kalan kısmında (Operaya gidiş istikametinde olan bölümü) yol yapım bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi.

Gündüz saatlerinde araç sürücülerinin yoğun kullandığı caddelerde trafik akışının etkilenmemesi için gece çalışması yapan ekipler asfalt yama çalışması gerçekleştirdiler. Çalışmaların gece saatlerinde tamamlanması ile sürücüler sabah saatlerinde ulaşımda sorun yaşamadılar. Yetkililer, kent merkezi ile kırsalda güvenli ve konforlu yol çalışmalarının aralıksız devam ettiğini bildirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.