Dolar 32,3183
Euro 34,6819
Altın 2.411,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 13°C
Paz 18°C
Pts 22°C

Büyükşehir’in spor eğitimlerine online kayıtlar başlıyor

Büyükşehir’in spor eğitimlerine online kayıtlar başlıyor
25 Ocak 2024 21:36
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz düzenlediği Çocuk ve Yetişkin Spor Eğitimlerinde ön kayıtlar online olarak 29 Ocak Pazartesi saat 09.00’da başlıyor.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın çocuklar ve yetişkinlerin spor yapabilmesi amacıyla ücretsiz düzenlediği “Çocuk ve Yetişkin Spor Eğitimleri” için geri sayım başladı.

Sınırlı kontenjana sahip eğitimler için kayıtlar 29 Ocak 09.00’da tesisler.eskisehir.bel.tr adresi üzerinden online yapılacak.

Kayıtların tamamlanmasının ardından Gültepe mahallesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi’nde yetişkinler için aerobik, fitness, mat pilates, çocuklar için ise hareket eğitimi ve halk oyunları branşlarında eğitimler verilecek.

Sütlüce mahallesinde bulunan Şehit Tarkan Karaca Spor Merkezi’nde yetişkinler için fitness branşında, Şirintepe Spor Merkezi’nde yetişkinler için aerobik, fitness, mat pilates, çocuklar için de hareket eğitimi ve taekwondo branşlarında eğitimler gerçekleştirilecek.

Yetkililer eğitimler hakkında 0222 335 0 800 numaralı telefondan ya da @ebbsporeskisehir instagram hesabından detaylı bilgi alınabileceğini belirttiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.