Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Açık
Eskişehir
18°C
Açık
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 21°C

Can Dostum proje paydaşları yol haritasını belirledi

Can Dostum proje paydaşları yol haritasını belirledi
21 Eylül 2023 16:20
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Can Dostum Projesi’nin paydaşları bir araya gelerek 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde yapılacak etkinlikler için yol haritasını belirledi.

Tepebaşı Belediyesi sokak hayvanlarının yaşam şartlarını iyileştirebilmek adına örnek çalışmalara devam ederken, kentteki sivil toplum kuruluşları ve gönüllüler ile iş birliği yapmayı da sürdürüyor.

Bu kapsamda hayata geçirilen “Can Dostum” projesi kapsamında etkinlikler devam ediyor. Özdilek Sanat Merkezi’nde bir araya gelen proje paydaşları 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde yapılacak etkinliklerin yol haritası belirlendi. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Nuray Çayır, belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çayır, “Bu tür sosyal projeleri çok önemsiyoruz. Geçen yıl Can Dostum Projesi kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda olumlu geri bildirimler de alıyoruz. Biz belediye olarak fiziksel koşullarımızı iyileştirmek adına adımlar atıyoruz. Daha fazla cana daha nitelikli hizmet vermek için hem bakımevimizin hem de operasyon birimimizin kapasitesini artırdık. Doğal Yaşam Merkezimizde 2023 yılında 1067 köpek, 863 kedi kısırlaştırdık, aşıladık. Toplam 3 bin 593 canımızı tedavi ettik” dedi.

Toplantıda tüm paydaşlar karşılaştıkları sorun ve önerileri konuşarak yapılması gerekenler konusunda fikir alışverişinde bulundu. Katılımcılar, yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.