Dolar 32,3809
Euro 34,8096
Altın 2.399,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 21°C

CHP’li başkanlar Mahmudiye’de buluştu

CHP’li başkanlar Mahmudiye’de buluştu
7 Temmuz 2023 12:57
A+
A-

Eskişehir’in CHP’li Belediye Başkanları, Mahmudiye ilçesinde düzenlenen buluşmada dayanışma vurgusu yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı ve Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan’ın ev sahipliğinde düzenlenen “Belediye Başkanları Buluşması”nda bir araya geldiler. Buluşmaya Mihalıççık Belediyesi meclis üyesi Mustafa Ahmet İmre, ilçe belediye meclis üyeleri ve belediye yetkilileri de katıldı.

Mahmudiye Belediye binası önünde Başkan Yılmaz Büyükerşen ve beraberindeki heyet, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ve çocuklar tarafından çiçeklerle karşılandı. Başkanlar daha sonra İshak Gündoğan ile makamında bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundular.

Görüşmenin ardından belediye sosyal tesisinde toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Gündoğan ve belediye başkanları yaptıkları çalışmalarla ilgili sunumlar gerçekleştirirken dayanışmaya vurgu yaptılar ve birlik, beraberlik içerisinde Eskişehir’e en iyi hizmet sunmaya devam edeceklerini belirttiler. Toplantı sonrası ilçede yürüyüş yapan Belediye Başkanları, ilçe esnafı ve vatandaşlardan büyük ilgi gördüler. Ziraat Odası’nda çiftçilerle de bir araya gelen Başkanlar sorunlar ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunarak, tarımsal alanda yapılan destekleme projeleri hakkında da bilgiler verdiler.

“Belediye Başkanları Buluşması” çektirilen fotoğraf ile tamamlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.