Dolar 32,2608
Euro 34,6231
Altın 2.426,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 18°C
Paz 23°C
Pts 27°C

Çocukları sevindirmek için yardım kampanyası

Çocukları sevindirmek için yardım kampanyası
8 Mayıs 2020 03:29
A+
A-

Eskişehir Sağlık Sen Şubesi, çadırdan tarlaya bir hayat yaşayan tarım işçilerinin çocuklarını sevindirmek için yardım kampanyası düzenledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, “Tarımsal üretimin sürdürülebilmesi ve gıda arz ve güvenliğinin sağlanması, köylümüzün ve çiftçimizin can damarı tarım üretiminin önemli bir parçası olan mevsimlik tarım işçilerini gıda ve temizlik malzemesi ve mevsimlik tarım işçilerimizin çocuklarına/çocuklarımıza oyuncak ve giysi yardımında bulunacağız. Urfa’dan, Hatay’dan, Adana’dan ve birçok ilden; geçim derdi, ekmek parası için kurulu düzeni terk edip yollara düşen vatandaşlarımıza yalnız bırakmıyor, yanlarında oluyor ve yardım kampanyası düzenliyoruz. Teşkilatımız Vefa Sosyal Destek ekipleri ilimize tarım işçisi olarak gelen bütün çadırlara ulaşmak için yola çıkıyor. Çocuklarımızın çadırdan tarlaya, tarladan çadıra küçük dünyalarına bir nebze olsa da hayat katmak için yola revan oluyor. Mübarek Ramazan Ayının gölgesinde tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına almış Korona Covid-19 salgınıyla köşeye sıkışan ailelere, çocuklarımıza düzenleyeceğimiz yardım kampanyasına tüm teşkilatımızı ve vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.