Dolar 32,5653
Euro 34,8998
Altın 2.439,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Az Bulutlu
Eskişehir
30°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 23°C

Cumhuriyet’in 100’üncü yılı o bulvara isim oldu

Cumhuriyet’in 100’üncü yılı o bulvara isim oldu
31 Ekim 2023 19:29
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin etaplar halinde tamamlayarak şehre kazandırdığı Söğüt-Uludere yolu, Cumhuriyet’in 100. Yılı onuruna alınan kararla “100. Yıl Bulvarı” oldu. Ekiplerin çalışmasıyla özel tasarımlı tabelalar bulvardaki yerini aldı.

Sorunsuz bir üst yapı için yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. Yılı onuruna yeni bir düzenleme daha yaptı.

Yapımı tamamlanarak modern bir görünüme kavuşturulan Söğüt-Uludere yolu, Başkan Büyükerşen’in önerisi ve Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin Ekim ayı toplantısında oy birliğiyle alınan kararla 100. Yıl Bulvarı olmuştu.

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmasıyla Cumhuriyet’in 100. Yılını ölümsüzleştirecek ve adını yaşatacak bulvarda özel tasarımlı 100. Yıl Bulvarı tabelaları bölgede yerini aldı. Ekipler, bulvarın orta refüjündeki aydınlatma direklerine yerleştirdikleri tabela çalışmasını tamamladılar. Şık tasarımı ile dikkat çeken ‘100. Yıl Bulvarı’ yazılı estetik tabelaları çok beğendiklerini söyleyen bölge sakinleri, “Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakışan bir kararla bulvarımızın adı 100. Yıl Bulvarı oldu. Tabelalar da çok şık ve güzel olmuş. Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’e bu güzel jesti için teşekkür ederiz. Cumhuriyetimiz nice yüzyıllar yaşasın.” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.