Dolar 32,5826
Euro 34,8020
Altın 2.413,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 24°C

Dündar Ünlü bakın ne dedi?

Dündar Ünlü bakın ne dedi?
19 Ocak 2023 21:01
A+
A-

Eskişehir’in yöneticilerini kaleme alan Ünlü, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile şehrin yöneticilerine sert bir eleştiride bulundu.
AK Parti’nin en başarılı dönemine imza atan ve geçmişte de yapmış olduğu açıklamalarla şehrin gündemini belirleyen eski İl Başkanı Dündar Ünlü, sert bir göndermede bulundu. Paylaşımında dikkatleri üzerine çekerek kentte sorun olarak gösterilen birçok konunun aslında gerçek problem olmadığına değinen Ünlü, şu ifadelere yer verdi:
“Eskişehir’imizde sorun olarak gösterilen birçok konu aslında ‘gerçek’ problem değil. Mesela, çevreyolu! Çevreyolunda yaşanan sorunun, sadece yeni bir çevreyolu yaparak çözüleceğini zannetmek aslında çözümsüzlüktür. Bu şehrin makam sahipleri, kendi keyiflerine göre iş yapmak yerine birbirleriyle koordineli çalışmış olsalardı; bugün sıkıntısını yaşadığımız birçok sorun oluşmamış olurdu… Tıpkı çevreyolundaki gibi!..”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.