Dolar 32,5678
Euro 34,9466
Altın 2.425,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Durukan, bebek yapım sanatını anlattı

Durukan, bebek yapım sanatını anlattı
3 Ekim 2023 22:19
A+
A-

Modelleme hamuru girişimcisi, Bebek Yapım (Doll Art) Sanatçısı Nurhan Durukan, ESMEK eğitmenleri ve kursiyerler ile düzenlenen iki ayrı programda bir araya geldi. Durukan, girişimcilik ve başarı hikâyesinin yanı sıra bebek yapım sanatının inceliklerini katılımcılarla paylaştı.

Bebek yapım (Doll Art) sanatçısı Arzu Özer’in tasarımcılığını yaptığı, “Arzu’nun Bebekleri 10 Yaşında” adlı sergisinde Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile tanışan ve Büyükerşen’in Eskişehir’e davet ettiği örnek girişimci ve bebek yapım sanatçısı Nurhan Durukan Eskişehir’e geldi.

Durukan programın sabah bölümünde ilk olarak Haller Gençlik Merkezi Frigya Salonu’nda Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kursları (ESMEK) El Sanatları Eğitmenleri ile buluştu. Programın öğleden sonraki bölümünde ise bebek yapım sanatına meraklı ve bu alanda kendisini geliştirmek isteyen ESMEK kursiyerleri ile bir araya geldi. Durukan, katılımcılara kendi yaşadığı deneyimleri de aktararak bebek yapım sanatı, girişimcilik süreci ve başarı hikayesini paylaştı. Modelleme hamuru eğitmeni ve teknik satış sorumlusu Nadide Erturan ise modelleme hamuru ve hamur ile oluşturulan eserler konusunda detaylı bir bilgilendirme yaptı.

2 ayrı program sonunda Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hale Kargın, Nurhan Durukan ve Nadide Erturan’a teşekkür etti. Durukan gösterilen ilgiden çok mutlu olduğunu kaydederek Bebek Yapım (Doll Art) sanatına ilgi duyan Eskişehirliler ile buluşmak için yeniden şehre geleceğini ifade etti. Etkinlik çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.