Dolar 32,5457
Euro 34,8627
Altın 2.427,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 18°C

Ekiplerin kar mesaisi yoğunlaştı

Ekiplerin kar mesaisi yoğunlaştı
31 Ocak 2023 14:36
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, etkisini göstermeye başlayan kar yağışıyla birlikte özellikle kırsalda sorumluluğunda bulunan bölgelerde karla mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ekipler kent merkezinde ise caddeler ve sorumluluk alanındaki yollarda da önlem amaçlı tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri başlayan kar yağışı ile birlikte özellikle kırsal bölgelerde ulaşımda aksama yaşanmaması için karla mücadele ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarına hız verdi.

Ekipler Han, Mihalıççık, Seyitgazi ilçeleri başta olmak üzere kentin yüksek kesimlerinde karla mücadele, kent merkezinde ise kontrol ve önlem amaçlı tuzlama çalışması gerçekleştiriyor. Kırsal bölgelerde kar yağışının yüksek kesimlerde devam edecek olması sebebiyle kar küreme çalışmaları yapılırken, yetkililer soğuk hava ve buzlanma konusunda da sürücüleri uyardılar.

Büyükşehir Belediyesi’nin diğer kurumlar ile koordineli bir şekilde çalışmalarının devam ettiğinin altını çizen yetkililer, vatandaşlardan gelen şikâyetlerin de ivedilikle değerlendirildiğini belirttiler.

Yetkililer sürücülerin araçlarına kış lastiği taktırmaları ve mutlaka zincir bulundurmaları gerektiğini hatırlatırken, Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezi ve kırsalda 6 ayrı şantiyede 450 personeli ile kış döneminde çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini vurguladılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.