Dolar 32,4151
Euro 34,8070
Altın 2.419,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Az Bulutlu
Eskişehir
18°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 13°C
Paz 17°C

Endüstri Fuarı KOBİ’lere iş fırsatları sağladı

Endüstri Fuarı KOBİ’lere iş fırsatları sağladı
30 Eylül 2023 21:54
A+
A-

ETO tarafından Eskişehir Endüstri Fuarı ile eş zamanlı olarak üçüncü kez düzenlenen B2B İkili İş Görüşmeleri, KOBİ’lerin savunma sanayi ve endüstrinin öncü firmalarıyla iş yapmasına ve ticaret hacmini geliştirmesine olanak tanıdı.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) tarafından Eskişehir Endüstri Fuarı kapsamında düzenlenen B2B İkili İş Görüşmeleri üçüncü kez düzenlendi. T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB) desteğiyle organize edilen B2B İkili İş Görüşmeleri, ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. Eskişehir’deki firmalar, ikili iş görüşmeleri için özel olarak hazırlanan portal üzerinden aldıkları randevularla endüstri ve sanayi devi şirketlerle bir araya geldi. Bu sayede Eskişehir’deki küçük ve orta ölçekli firmalar fuarda stant açan ASELSAN, TEİ, İşbir Elektrik gibi savunma sanayinin devleriyle iş birliği yapma buldu.

KOBİLER için yeni iş imkanları oluşturuldu

Her yıl yüzlerce iş görüşmesinin gerçekleştirildiği, KOBİ’lerin endüstri ve savunma sanayi devleriyle bir araya geldiği B2B İkili İş Görüşmeleri üçüncü yılında da bölgenin en büyük iş birliği organizasyonu oldu. Eskişehir Endüstri Fuarıyla eş zamanlı olarak düzenlenen B2B İkili İş Görüşmeleri üçüncü yılında da KOBİ’lerin savunma sanayi ve endüstrinin öncü firmalarına tedarikçi olarak iş yapabilmesine ve ticaret hacmini geliştirmesine imkan tanıdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.