Dolar 32,5511
Euro 34,9436
Altın 2.423,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Eşit Masallar tiyatrosuna çocuklardan büyük ilgi

Eşit Masallar tiyatrosuna çocuklardan büyük ilgi
14 Kasım 2023 21:13
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi ile Odeabank iş birliği ile düzenlenen ‘Eşit Masallar’ tiyatro oyunu 890 çocuk tarafından izlendi.

Odeabank tarafından geliştirilen ve kadın-erkek eşitliği bakış açısıyla yeniden yorumlanan masallardan uyarlanan “Eşit Masallar” tiyatro oyunu da Eskişehirli çocuklar ile buluştu. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde 2 gösterim şeklinde gerçekleşen oyuna 5 yaş ve üzeri 890 çocuk katıldı. Sindirella, Rapunzel, Pamuk Kalpli Prens ve Yedi Cüceler, Kırmızı Başlıklı Kız ve Kurbağa Prens olmak üzere 5 masalın kahramanlarının aynı sahnede buluştuğu oyunda, çocuklara toplumsal cinsiyet eşitliği, doğa ve çevre konuları hakkında öğretici mesajlar verildi. Çocuklara ara tatil hediyesi olarak sunulan oyun, çocuklardan büyük alkış aldı. Gösterim sonunda sahneye çıkarak Odeabank’a teşekkür eden Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Nuray Çayır, Tepebaşı Belediyesinin çocuklar için keyifli ve öğretici etkinlikler düzenlemeye devam edeceğini kaydetti.

Etkinlik sonunda çocuklara masal kitapları dağıtılırken, veliler de etkinlikten dolayı Tepebaşı Belediyesi ve Odeabank’a teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.