Dolar 32,5375
Euro 34,8784
Altın 2.430,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
26°C
Hafif Yağmurlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 22°C

Eskişehir’de 14 Mayıs seçimleri için düzenleme

Eskişehir’de 14 Mayıs seçimleri için düzenleme
10 Mayıs 2023 17:07
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri nedeniyle bir dizi düzenlemeye gitti.
Büyükşehir Belediyesi 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde millet iradesinin sandığa en güçlü şekilde yansıması için düzenleme yapıldığını duyurdu.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada turistik merkezlerin tümünün kapalı olacağını ifade edilerek, “Hafta sonunda şehrimizi ziyarete gelmek isteyen vatandaşlarımıza ve değerli hemşehrilerimize, 14 Mayıs Pazar günü demokrasi nöbetinde olacağımız için turistik merkezlerimizin tamamının kapalı olacağını hatırlatmak istiyoruz. Tarihi Odunpazarı’ndaki müzelerimiz, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’ndaki merkezlerimiz ve Hayvanat Bahçemiz, bot ve gondollarımız, belediye iştiraklerimizin işletmeleri hizmet veremeyecektir. Aynı gün cadde otoparklarımız ile açık otoparklarımız ücretsiz olarak hizmet verecektir. Ayrıca sandık görevlilerinin kent içi ulaşımda sıkıntı yaşamaması için otobüs ve ana hatlardaki tramvay seferlerimiz sabah 04.00 itibariyle seferlerine başlayacaktır.” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.