Dolar 32,3352
Euro 34,7147
Altın 2.408,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 13°C
Paz 18°C
Pts 22°C

Eskişehir’de işletmelere alkollü içecek denetimi

Eskişehir’de işletmelere alkollü içecek denetimi
16 Kasım 2023 16:43
A+
A-

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, alkollü içki ve alkolsüz içecek satan işletmelere denetim gerçekleştirdi. Denetimde 269 işletme denetlendi.
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü kontrol görevlileri tarafından yürütülen risk esaslı rutin denetimlere ek olarak, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın başlattığı “alkollü içki ve alkolsüz içecek üreten, satan, toplu tüketime sunan işletmelerin denetlenmesi” faaliyeti kapsamında il genelinde 269 işletmeye denetim yapıldı.

Denetim, Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirildi. İşletmelerde genel ve özel hijyen kuralları, kayıt yükümlülükleri, faaliyet kapsamı, kullanılan hammadde ve gıda ile temas eden maddeler ile işletmede çalışan personelin ilgili kanun ve yönetmeliklere uyup uymadığı titizlikle kontrol edildi. Ayrıca, denetim ekipleri tarafından işyerlerindeki ürünlerin son tüketim tarihleri, etiket kontrolleri ve bandrol kontrolleri de gerçekleştirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.