Dolar 32,5678
Euro 34,9466
Altın 2.425,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Eskişehir’in değerli su altı sporcuları Dünya Şampiyonası’nda!

Eskişehir’in değerli su altı sporcuları Dünya Şampiyonası’nda!
14 Eylül 2023 17:20
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün su altı görüntüleme sporcuları Erkan Balk ve dalışa eşlik edecek Efe Akçakayalıoğlu, Sualtı Görüntüleme Milli Takım Kampını başarıyla tamamladılar. Balk ve Akçakayalıoğlu milli formayla ülkemizi Küba’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’nda temsil edecekler.

Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’ne bağlı sporcular, birçok branşta Türkiye ve Dünya Şampiyonalarında aldıkları başarılı sonuçlarla Eskişehir’in ve ülkemizin gururu olmaya devam ediyorlar.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün Türkiye Şampiyonu su altı görüntüleme sporcuları Erkan Balk ve Efe Akçakayalıoğlu, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde düzenlenen “Sualtı Görüntüleme Aday Milli Takım Kampını” başarıyla tamamlayarak milli formayla ülkemizi Dünya Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandılar.

Türkiye Şampiyonluklarının yanı sıra uluslararası yarışmalarda çok sayıda ödül kazanan Balk ve dalışa eşlik edecek olan Akçakayalıoğlu, 9-14 Ekim tarihlerinde Küba’da düzenlenecek 19. Dünya Sualtı Fotoğrafçılığı Şampiyonası ve 5. Dünya Sualtı Video Şampiyonasında ülkemiz adına şampiyonluk için dalacaklar.

Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Oğuzhan Özen başarılı sporcularımız Erkan Balk ve Efe Akçakayalıoğlu’nu tebrik ederek, “Eskişehir’de su altı sporları alanında çok önemli bir heyecanı yaşıyoruz. Sporcularımız Küba’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’nda milli formayla ülkemizi temsil edecekler. Kalbimiz ve desteğimiz onlarla. Çok başarılı bir milli takım kampı süreci geçirdiler. Sporcularımıza güveniyoruz. Bu alanın Eskişehir adına bir ilk daha olması ile birlikte ülkemiz adına sporcularımızın milli formayla yarışacak olmaları çok ayrı gurur verici bir durum. Milli Takımımıza ve milli formayla mücadele edecek sporcularımıza yürekten başarılar diliyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.