Dolar 32,5826
Euro 34,8020
Altın 2.413,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 24°C

Eskişehir’in üniversitelerine gelen öğrencilere hoşgeldin gezisi

Eskişehir’in üniversitelerine gelen öğrencilere hoşgeldin gezisi
18 Ekim 2023 23:29
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, üniversite eğitimi için Eskişehir’e yeni gelen öğrencilere yönelik “Yeni Evine Hoş Geldin” adlı şehir gezisi düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından Anadolu Üniversitesi (AÜ), Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde (ESTÜ) eğitim hayatına yeni başlayan öğrencilere yönelik Eskişehir’i tanıtan bir gezi düzenlendi.

“Yeni Evine Hoş Geldin” etkinliği kapsamında öğrenciler ilk olarak Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı, Masal Şatosu, Hayvanat Bahçesi ve ETİ Sualtı Dünyası’nı gezdiler.

Daha sonra Kentpark’ı ziyaret eden gençler, Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere yeni hizmeti olan Sosyal Kütüphane’yi incelediler. Ardından Tarihi Odunpazarı Bölgesine geçen üniversiteli gençler, Büyükşehir Belediyesi’nin tematik müzelerini ziyaret ettiler.

Eskişehir’i çok beğendiklerini belirten gençler, kendilerine Eskişehir’i tanıma fırsatı verdiği için Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve belediye görevlilerine teşekkür ettiler. Gençlik Merkezi yetkilileri de gençlere yönelik çalışmalara devam ettiklerini, düzenlenen etkinliklerin Büyükşehir Gençlik Merkezi’nin @ebbgenclik sosyal medya hesaplarından takip edilebileceğini belirttiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.