Dolar 32,3936
Euro 34,5603
Altın 2.381,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Az Bulutlu
Eskişehir
18°C
Az Bulutlu
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 14°C
Paz 18°C

ETO-METSEM, Eskişehir’i “Maden Türkiye”de tanıtıyor

ETO-METSEM, Eskişehir’i “Maden Türkiye”de tanıtıyor
16 Aralık 2022 16:30
A+
A-

Türkiye’nin dört bir yanında sınav ve belgelendirme hizmeti veren Eskişehir Ticaret Odası Mesleki Test ve Sertifikasyon Merkezi (ETO-METSEM), Maden Türkiye 2022’de stant açtı.
Eskişehirli madencilerin tecrübelerini Türkiye’nin standartları haline getiren ETO-METSEM’in standı, ilk günden ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ve madencilik sektörünün uluslararası buluşması olan fuarda ETO-METSEM, 18 Aralık Pazar günü bitimine kadar madencilik sektöründeki profesyonellerle bir araya gelmeye devam edeceği bildirildi.

ETO-METSEM’İN FAALİYET AĞI GENİŞLİYOR

ETO-METSEM’in Maden Türkiye 2022 fuarına katılımı hakkında değerlendirmede bulunan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir’de kurulan ve başarılarına yenilerini eklemeye devam eden ETO-METSEM’in madencilik sektöründeki prestiji ve gücünün ülke çapına yayıldığını söyledi. Güler, ETO-METSEM’in Türkiye’nin madencilik sektöründeki en güçlü ve köklü kuruluşlarında sınav ve belgelendirme hizmeti verdiğini belirterek, ETO-METSEM standının ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandığını dile getirdi. Güler, ETO-METSEM’in Maden Türkiye 2022 fuarına katılımına destek vermesi dolayısıyla TÜYAP yönetimine teşekkür etti.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.