Dolar 32,4916
Euro 34,5974
Altın 2.487,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 15°C
Cts 19°C

ETO Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı

ETO Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı
1 Mart 2023 20:18
A+
A-

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Eskişehir’e gelen depremzedelere yönelik destek ve yardım konuları toplantı gündemini oluşturdu.
Şubat ayı olağan meclis toplantısında konuşan ETO Başkanı Metin Güler, odanın deprem yardımları hakkında bilgi vererek yardımların devam edeceğini söyledi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Şubat ayı meclis olağan toplantısı gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara’nın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda gündem maddeleri karara bağlandı. Fırıncı üyelerin talepleri doğrultusunda mecliste alınan kararla 270 gram pidenin fiyatı 9 lira olarak belirlendi. Toplantıda konuşan ETO Başkanı Metin Güler, deprem bölgesini TOBB heyetiyle birlikte ziyaret ettiğini belirterek, bölgede yaşanan facianın boyutunun çok büyük olduğunu söyledi. ETO olarak depremin ilk anından itibaren yardım için çalışmalara başladıklarını ve yönetim kurulunun olağanüstü toplanarak deprem bölgesine yardım çalışmalarını koordine ettiğini ifade etti. ETO’nun deprem bölgesine 2 bin battaniye, 750 çadır zemin malzemesi, konteyner ev, medikal malzeme, soba, elektrikli ısıtıcı, kıyafet, su ve gıda ürünü olmak üzere 15 tır yardım ve ihtiyaç malzemesi gönderdiğini belirten Güler, buna ilave olarak Borusan ve Kipaş Holding işbirliğinde 2 tır yardım ulaştırıldığını kaydetti.

Eskişehir’deki depremzedelerin ihtiyaçlarına destek oluyoruz

Deprem bölgesine yardım ulaştırmak için yoğun çaba harcandığını belirten Güler, yardım çalışmalarına destek olan yönetim kurulu üyelerine, meclis üyelerine, gönüllülere ve ETO üyelerine teşekkür etti. Eskişehir’e gelen depremzedeler için de odanın tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirten Güler, Eskişehir Trafik Polis Eğitim Merkezi’ndeki depremzede vatandaşların üç öğün yemek ihtiyacının ETO tarafından karşılandığını söyledi. Eskişehir’deki depremzede vatandaşlar için hijyen paketi yardım kampanyası başlattıklarını kaydeden Güler, ayrıca Ramazan ayı dolayısıyla da gıda yardım kolisi için de çalışmalara başladıklarını söyledi. Gıda yardımı için yönetim kurulu olarak 380 bin TL para topladıklarını belirten Güler, ETO’nun tüm organ üyelerinden ve iş insanlarından bu kampanyaya destek beklediklerini ve bu sayede daha çok kişiye yardım ulaştırmak istediklerini, depremin ekonomik, psikolojik ve sosyolojik etkilerinin de çok önemli olduğunu ancak şu an önceliğin yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara destek vermek olması gerektiğini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.