Dolar 32,5403
Euro 34,9400
Altın 2.421,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Fuarda stand açan ETO üyelerine Başkan Güler plaket verdi

Fuarda stand açan ETO üyelerine Başkan Güler plaket verdi
10 Eylül 2023 20:27
A+
A-

Eskişehir 4. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’nda stant açan üyelere, ETO Başkanı Metin Güler ve Başkan Yardımcısı Özgür Alp tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

ETO Başkanı Metin Güler, Başkan Yardımcısı Özgür Alp ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir 4. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’nda stant açan üyelerin stantlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde ETO üyelerine fuara verdikleri destekten dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. ETO Başkanı Metin Güler ve Başkan Yardımcısı Özgür Alp, Eskişehirli firmaların ve ETO üyelerinin tarım fuarına gösterdiği ilginin ve fuarda stant açan firma sayısının arttığının altını çizdi.

Firmalar tarım fuarından memnun

ETO üyeleri de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, fuarın geçtiğimiz yıllara göre çok daha geniş bir katılımla gerçekleştiğini ve Eskişehirli üreticiler olarak şehir içi ve dışındaki müşterilerle bir araya gelme fırsatı bulduklarını kaydettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.