Dolar 32,5403
Euro 34,9400
Altın 2.421,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Genç çiftçinin talebi geri çevrilmedi

Genç çiftçinin talebi geri çevrilmedi
20 Kasım 2023 20:48
A+
A-

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2023 yılı hasat döneminde ilk arpa hasadını gerçekleştiren genç çiftçi Mehmet Kağan Akarsu’ya üretim desteği verdi.
Eskişehir Ticaret Borsasında arpalarını işleme aldıran Sarıcakayalı genç çiftçi Mehmet Kağan Akarsu’ya, üretimin devamını sağlamak üzere destek verildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş, “Ticaret Borsasında 2023 Hasat döneminin ilk alım seansında sezonun ilk arpa hasadını gerçekleştirerek Borsa ya getiren genç çiftçi kardeşimizi görmek bizleri memnun etmişti. Genç çiftçi kardeşimizi Kurumumuza davet edip, gençlerimizin tarım sektöründe var olmalarının tarımın geleceği adına ne denli önemli olduğunu, ihtiyaç duydukları her daim yanlarında olacağımızı ifade ettik. Bu genç kardeşimizin talebini de yerine getirerek motivasyonuna katkı sağladık. Bundan böyle de genç çiftçi kardeşlerimizin yanında olmaya ve tarımsal üretimi desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Genç çiftçi Mehmet Kağan Akarsu ise yaptığı açıklamada, “Tarım İl Müdürümüz ve ekibi ile Ticaret Borsasında ki açılışta tanıştım. İl Müdürümüzün yakın ilgisi beni çok memnun etmişti. Kendilerinden bir talebim olmuştu. Sağ olsunlar beni kırmadan bu talebimi karşılama konusunda her türlü desteği sağladılar. Bu beni çok mutlu etti. Devlet Büyüklerimiz yanımızda olduğu müddetçe üretmeye devam edeceğiz. Tekrar İl Müdürümüz ve ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.