Dolar 32,5173
Euro 34,7871
Altın 2.422,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

GENÇLER VE YAŞLILAR BİRLİKTE SOSYALLEŞTİ

GENÇLER VE YAŞLILAR BİRLİKTE SOSYALLEŞTİ
11 Aralık 2022 18:30
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen buluşmada, deneyimli yurttaşlar ve gençler bir araya geldi. Buluşmada şarkılar, tiyatro oyunları gibi etkinlikler ile keyifli anlar yaşandı.
Tepebaşı Belediyesi her yaştan kent sakini için sosyal etkinlikler gerçekleştirmeyi sürdürüyor.
Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen etkinlikte yaşça deneyimli vatandaşlar, gençler ile bir araya geldi. 29 Ekim Gençlik Merkezi’ndeki buluşmada katılımcılar hep bir ağızdan şarkılar, türküler söyledi. Ardından yöresel oyunların yanı sıra tiyatro gösterisi ile keyifli anlar yaşandı. Mehmet Özel’in de konser verdiği etkinlikte katılımcılar sohbet etme imkanı buldu.
Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Nuray Çayır, gençlerin yaşça büyükleri ile bir araya gelmesinin, sosyalleşmesinin önemli olduğunu belirtti. Etkinliğe katılanlar da Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.