Dolar 32,5440
Euro 34,8523
Altın 2.432,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

GÖNÜLLÜ BAHÇELERİ İÇİN KURA HEYECANI

GÖNÜLLÜ BAHÇELERİ İÇİN KURA HEYECANI
17 Kasım 2022 21:03
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi’nin, vatandaşların doğayla iç içe zaman geçirmesine olanak tanıyan Gönüllü Bahçeleri’nin kura çekiminde heyecanlı anlar yaşandı. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi ile 256 asil ve 40 yedek kullanıcının ismi belirlendi. 24 şehit yakını, gazi ve gazi yakını vatandaşa ise kurasız olarak bahçe tahsisi yapıldı.

Tepebaşı Belediyesi’nin kent yaşamı içerisinde doğayla insanı buluşturan projesi Gönüllü Bahçeleri, Eskişehirlilerden yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki Yaşamkent Mustafa Mansız Gönüllü Bahçeleri, Zincirlikuyu Selami Vardar Gönüllü Bahçeleri, Batıkent Hobi Bahçesi ve Yaşamkent İki Eylül Gönüllü Bahçeleri için kura çekimi yapıldı. Eskişehir 7. Noteri tarafından gerçekleştirilen kura çekilişine 394 emekli, 208 engelli vatandaş ile 24 de şehit yakını, gazi ve gazi yakını başvuruda bulundu. Emekli vatandaşlar arasından 128 asil ve 20 yedek, engelli vatandaşlar arasından da 128 asil ve 20 yedek olmak üzere toplam 256 asil ve 40 yedek isim noter tarafından gerçekleştirilen kura çekimi ile belirlendi. 24 şehit yakını, gazi ve gazi yakını vatandaşa ise kurasız olarak bahçe tahsisi yapıldı.

Tepebaşı Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen kura çekilişi ile toplam 52 bin 543 metrekarelik hobi bahçesi, 2024 yılının sonuna kadar talihlilerin hizmetine sunuldu. Kuraya katılan vatandaşlar da Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.