Halk Et Market 1 yaşında!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin vatandaşa kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı kırmızı et ulaştırmak amacıyla hayata geçirdiği “Halk Et Marketler”, hizmetteki birinci yılını geride bıraktı.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Halk Et Marketler, 1. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. İlk şubesi 19 Eylül 2025 tarihinde açılan Halk Et, bugün şehir genelinde 3 farklı şubesiyle vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.
1 YILDA 230 TON KIRMIZI ET ULAŞTIRILDI
Açılıştan bu yana geçen bir yıllık süreçte Eskişehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Halk Et Marketler Mağaza Müdürü Cem Erdem, “Vatandaşlarımıza güvenilir ve ekonomik anlamda kırmızı et satışı gerçekleştiriyoruz. Sabah 10.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında 13 çeşit ürünle (kıyma, kuşbaşı, bonfile, biftek, antrikot vb.) hizmet vermekteyiz. Adliye yanı katlı otopark altında, Emek Mahallesi Tarih Bulvarında ve Esentepe Eğitimciler Caddesinde yer alan 3 şubemizde bir sene zarfında yaklaşık 230 ton kırmızı eti vatandaşlarımıza ulaştırmış bulunuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ayşe Ünlüce ’ye marketlerimize verdiği destekler ve vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgi ve güven için teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
VATANDAŞ HİZMETTEN VE FİYATLARDAN MEMNUN
Marketlerden alışveriş yapan Eskişehirliler ise hijyenik ortam, güler yüzlü personel ve piyasa şartlarına göre daha uygun sunulan fiyatlardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Et ürünlerinin yanı sıra süt, tereyağı, yumurta ve sucuk gibi temel gıda maddelerinin de yer aldığı Halk Et Marketlerin tüm şehre yaygınlaştırılması temennisinde bulunan vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye teşekkürlerini iletti.

