Dolar 32,5568
Euro 34,9352
Altın 2.426,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Hatipoğlu’ndan o ilçeye balon turizmi müjdesi!

Hatipoğlu’ndan o ilçeye balon turizmi müjdesi!
14 Şubat 2024 23:21
A+
A-

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Sivrihisar’da katıldığı Seçim İrtibat Bürosu açılışında ilçeye yapılacak sıcak hava balonu turizmi projesini anlattı.
Açılışı yapılan Seçim İrtibat Bürosunda katılımcılara seslenen Hatipoğlu, Sivrihisar’da sıcak hava balonu turizmi projesinden bahsetti. Hatipoğlu, “Bugün, AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneklerinden biri olan Sivrihisar’dayız. Eskişehir’de 25 yıldır bir yönetim var ama maalesef Eskişehir’de herhangi bir belediyecilik örneği göremiyoruz. Bu sebeple ‘Eskişehir’de bir yenilik lazım, Eskişehir’e AK Parti belediyeciliği lazım’ diyerek, bir yola çıktık. Bu yolda bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu yolun sonunda hep birlikte kazanacağımıza canı gönülden inanıyorum. Tabi iş kazanmakla bitmeyecek, bizim işimiz 31 Mart’tan sonra başlayacak. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren canla başla, gece gündüz demeden çalışıp Eskişehir’i hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız. Ayrıca Sivrihisar’da yeni yatırımlar yapmayı düşünüyoruz. Turizm konusunda Sivrihisar’ı daha ileri götürmek için sıcak hava balonu projesi üzerinde çalışıyoruz. İnşallah bu projemiz Sivrihisar’a çok yakışacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.