Dolar 32,5463
Euro 34,8430
Altın 2.435,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Hatipoğlu’ndan Toktaş’a jet yanıt; “Konuşmanız tam bir cehalet örneği”

Hatipoğlu’ndan Toktaş’a jet yanıt; “Konuşmanız tam bir cehalet örneği”
8 Kasım 2023 17:08
A+
A-

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş’ın, AK Parti’ye katılan Nebi Hatipoğlu’nun seçim öncesi fabrikaya yaptığı teşvik başvurusunun kabul edilmesinin ardından partiye katıldığını iddia ederek transfer ücreti ödendiğini söylemesi üzerine Hatipoğlu’ndan yanıt gecikmedi.
İYİ Partili Toktaş, ‘Siyasi rüşvet’ olarak nitelediği Meclis konuşmasında, AK Parti’ye geçen Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun seçim öncesi yaptığı 1 milyar 35 milyon TL tutarındaki teşvik başvurusunun 25 Ekim’de kabul edildiğini, Hatipoğlu’nun da 13 gün sonra AK Parti’ye geçmesi ile transfer ücreti ödendiğini iddia etti.

Toktaş’ın konuşmasına Nebi Hatipoğlu’ndan cevap gecikmedi. Toktaş’ın açıklamasına ateş püsküren Hatipoğlu, “Hasan Toktaş, konuşmanız tam bir cehalet örneği. İster AK Partili, ister CHP’li, ister İyi Partili ol, gidip örneğin bizim gibi Kütahya Zafer OSB’de stratejik yatırımı yaparsan bu teşviği alırsın. Bu teşvikler bölgeye ve yatırıma göre standarttır. Yatırımların aldığı bu teşvik sizin ve partili trollerinizin yaydığı algıdaki gibi nakit para ile de ödenmez. Yatırım tamamlanıp, çalışmaya başladıktan sonra yıllar içerisinde sağlanan vergi kolaylığıdır. Zaten bizim aldığımız teşvikinde onaylanması 24 Mart 2023 tarihlidir. Bu ülkede stratejik yatırım yapan herkese devletimizce sağlanan standart kolaylığı kişiye özel gibi anlatmak en hafif tabirle müfteriliktir. Sizi ve sizin gibi haysiyet düşmanlarını Yüce Türk Milleti’nin sarsılmaz vicdanına bırakıyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.