Dolar 32,5988
Euro 34,7865
Altın 2.496,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

Hayali milletvekili olmak mı?

Hayali milletvekili olmak mı?
7 Temmuz 2020 14:49
A+
A-

Şenol Durur denilince akla gelen ilk şey, yerel seçimlerde bazı yayın organlarında sürekli yüzü peçeli fotoğraflarının yayınlanması ve hangi görüşte olduğu tartışılan isim olmasıydı. Kendisini ise bir çok kişi Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un başta Özel Kalem Müdürü, daha sonrada bütçede yaptığı iddia edilen yüksek harcamaları ile tanıyordu. Seçimin ardından ise CHP üyeleri üzerinde büyük etkisi olduğu, mahallelerdeki yapılanması ile Kazım Kurt’a seçimi o kazandırdı imajıyla ön plana çıktığı biliniyordu. Belediyenin büyük bölümünde kontrolü elinde olan ve yükselişe geçen Durur’un güçlenmeye hayli devam ettiği ise geride kalan sürede başarısının ödülü olarak dikkat çekiyordu.

CHP Genel Merkezinde Veli Ağbaba ile yakın ilişkiler kurduğu, gelecek adına bir takım çalışmalar yaptığıda kulislerde konuşulan konuların arasında. Durur’un bir sonraki dönem de Kazım Kurt’un Büyükşehirde aday gösterilmesine çalıştığını hemen herkes bilirken, bir başka iddia ise kendisinin milletvekilliği için nabız yokladığı yönünde. Yerel seçimde üzerine atılan iddiaların ispat edilememesi ve Kurt’a seçimi kazandırmasının ardından kendisiyle ilgili sınavı geçtiğini düşünen Şenol Durur’un güçlendiğini görenlerin vekil olmalısın baskısına kayıtsız kalamadığı konuşuluyor. Konuyu duyduğu ve çok sinirlendiği ifade edilen Büyükerşen ve Ataç’ın ise ilerleyen zamanda nasıl bir tavır takınacağı da şimdiden merak konusu oldu. Bakalım önümüzdeki süreç neleri beraberinde getirecek?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.