Dolar 32,5532
Euro 34,9466
Altın 2.422,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Hayvanat Bahçesinde renkli yaz okulu gerçekleşti

Hayvanat Bahçesinde renkli yaz okulu gerçekleşti
5 Eylül 2023 16:44
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi tarafından düzenlenen Yaz Okulunda çocuklar yaban hayatını tanıyarak unutamayacakları bir deneyim yaşadılar.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 yılında Eskişehir’e kazandırılan ve şehir turizmine kattığı hareketin yanı sıra yaralı hayvanların tedavilerini üstlenerek yaban hayatını koruyan Hayvanat Bahçesi, çocuklar için hayata geçirdiği atölyeler ve eğitimler ile de farkındalık yaratıyor.

Bu kapsamda 28-30 Ağustos tarihleri arasında 8-11 yaş çocuklar için düzenlenen Yaz Okulunda 3 gün boyunca eğitici ve eğlendirici atölyeler gerçekleştirildi.

Yaban hayatını yakından gözlemleme şansı bulan çocuklar, birçok farklı tür hakkında da yeni bilgiler öğrendiler. Etkinliğin son gününde ise 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu hep birlikte yaşadılar. Yaz Okulu atölyeleri katılım belgelerinin verilmesiyle tamamlandı. Veliler düzenlenen etkinlik nedeniyle Hayvanat Bahçesi yetkililerine teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.