Dolar 32,5005
Euro 34,9292
Altın 2.432,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

 İsmail Kumru güven tazeledi

 İsmail Kumru güven tazeledi
2 Ekim 2019 00:45
A+
A-

Odunpazarı Kent Konseyi Seçimli Genel Kurulu yaptı. Tek listenin bulunduğu genel kurul öncesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi Geleceğin Sesleri Çocuk Korosu mini bir konser verdi.

 

Odunpazarı Kent Konseyi, 170 sivil toplum kuruluşu ve birçok gönüllü katılımıyla Odunpazarı Kent Konseyi Genel Kurulu gerçekleştirdi. Divan Kurulu Başkanlığına Sevgi Akmen’in seçildiği genel kurula, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt şehir dışında olduğu için katılamazken, genel kurulda Başkan Kurt’u temsilen Odunpazarı Belediyesi Başkanvekili Emre Genç, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu ve Genel Sekreteri Gülçin Agahoğlu yer aldı.

 

Odunpazarı Kent Konseyi faaliyet slaytı ve değerlendirilmesi yapıldıktan sonra Odunpazarı Kent Konseyi Başkan Adayı İsmail Kumru söz aldı. Odunpazarı Kent Konseyi faaliyetlerini tüm halka açtıklarını ifade eden Kumru, kent konseyi çalışmalarını birlikte yönetme mantığını ile hayata geçirdiklerini söyledi. Bunları yaparken Eskişehir, Odunpazarı ve ülke gündemi ile ilgili birçok konuyu işaret ettiklerini belirten Kumru, “Bu konuların başında Eskişehir’de Kömürlü Termik Santralle ilgili kesin ve net tavır yer alıyor. Eskişehir’de çevre yolunun yapılması, stadyum alanıyla ilgili mutlaka sivil toplum kuruluşları ve vatandaşa daha detaylı bilgi verilmesi gerektiğini söyledik. Dile getirdiğimiz konulardan biri de Odunpazarı Bölgesinde spor tesisleri ile ilgili oldu. Spor komplekslerinin yaygınlaştırarak, çocuklara gençlere imkan yaratılması gerektiğini ifade ettik” dedi.

Gerçekleştirilen seçimde, İsmail Kumru tekrar Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı seçilirken, Odunpazarı Kent Konseyi Yürütme Kurulu ise şu isimlerden oluşuyor:

Yrd. Doç. Dr.Duru Şahyar Akdemir Anadolu Üniversitesi

Derya Özkan Osmangazi Üniversitesi Maden Mühendisi

Batuhan Eldem Genç İş Adamları Derneği

Utku Ölmezer Paşa Mahallesi Muhtarı

Tuğba Damarsoy Türk Eğitim Vakfı

Metin Yıldız Eczane Teknisyenleri Derneği

Av. Alp Osman Karaosmanoğlu Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Dern.

Dr. Nesrin Ekici Tabip Odası

Alper Karaca Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti

Meriç Güney Vişnelik Mahallesi Muhtarı

Sevim Yıldız Çeliker Sakatlar Derneği

Nazlı Türeli Eskişehir Verem Savaşı Derneği

Varol Sönmez Eskişehir Sanayici Ve İş Adamları Derneği

Derya Şenbağ Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği

Gülçin Yapıcı Yıldız Eskişehir Hayvanları Koruma Derneği

Hilal Şahin Hemşireler Derneği

Aşkın Kurt Yunus Emre Görme Engelliler Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.