Dolar 32,3367
Euro 35,1613
Altın 2.242,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 9°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 9°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 13°C

Kadro dışı kalarak taraftarı şaşırtan futbolcu ilk kez konuştu

Kadro dışı kalarak taraftarı şaşırtan futbolcu ilk kez konuştu
16 Eylül 2019 16:34
A+
A-

Eskişehirspor’da bu sezon büyük bir vefasızlık yaşamıştı Hakan Aslantaş. Geçtiğimiz sezon camiayı hiç tanımamasına rağmen transfer yasağının geleceği gece alacaklıları arayarak, “Arabamın anahtarını alın ama ne olur ne olur imzayı verin” diyerek gönüllere taht kurmuştu. Hatta yarım sezon başka takıma gitmiş ve devre arası Es Es’e geri gelmişti. Böylesine fedakarlık yapan sağ kanat oyuncusu bu sezon ise teknik kadro ile arasındaki buzları eritememişti. Fuat Çapa’nın kadroda görmek istemediği hatta kadro dışı bıraktığı Hakan Aslantaş konusunda taraftar Çapa’ya yüklenmişti. Başkan Osman Taş ise oyuncuyu yanına alarak basın toplantısı düzenlemişti. Deneyimli futbolcu bu sezon alacaklarında da indirime gitmeyi kabul etmesine rağmen yine teknik kadrodan geçer not alamamış kendisine kulüp bulması söylenmişti. Buna rağmen hakan, “Ben buradayım ve hiçbir yere gitmiyorum. İndirimse indirim ne gerekiyorsa yapacağım ve Eskişehirspor’da oynayacağım” demişti. . Ve Fuat Çapa ile yollar ayrıldı. Yerine gelen Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ise yönetime, “Bana tüm oyuncularım lazım. Hele ki böyle bir tabloda tecrübeli oyunculara daha da çok ihtiyacım var” mesajını iletti.
Teknik kadroda yaşanan değişimin ardından bir çok oyuncuda yüzler gülerken, bunların başında ise Hakan Aslantaş geliyordu. Çok hırslı olduğunu ifade eden Hakan ilk kez konuşarak camiaya seslendi. Hakan Aslantaş, “Kariyerimde yeni bir sayfa açtım. Her şeye yeniden başlıyorum. Sadece ve sadece Eskişehirspor’un başarısı için mücadele ederek içinde bulunduğumuz bataklıktan çıkmak için elimden geleni yapacağım. Burası Eskişehirspor. Birilerinin küseceği, darılacağı yer değil. Geride kalan süreç beni çok hırslandırdı. Bu durumları yaşadıysam kendimde de hata vardır dedim. Bundan sonra sadece futbola konsantre olarak takım arkadaşlarım ve camia olarak kenetlenmeliyiz. Coşkun hoca gerçekte çok tecrübeli ve futbolu bilen bir teknik adam. Yetiştirdiği futbolcular ve kariyerleri ortada. Hem genç hem de tecrübeli isimlerden oluşan bir ekibimiz var. Çok kaliteli bir oyuncu kadrosuna sahibiz. Şuan ki tablo herkeste tedirginlik yaratsa da biz bu işin üstesinden geleceğiz. Taraftarımız bize güvensin ve her zamanki gibi desteklesin. Geçen sezon transfer yasağının geldiği geceden sonra yaşanan süreci atlattıysak biz her zorluğu atlatacak güçteyiz. Büyük camialar kenetlendiğinde büyük camiadır. Bizlerde tecrübemiz ile genç arkadaşlarımıza hem saha içinde hem de saha dışında abilik yapıp bir takım olacağız. Allah yüzümüzü kara çıkartmasın” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.