Dolar 32,5463
Euro 34,8430
Altın 2.435,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Kano bahar dönemi kayıtları 20 Nisan’da sona erecek

Kano bahar dönemi kayıtları 20 Nisan’da sona erecek
11 Nisan 2023 15:44
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kano branşında Bahar Dönemi kayıtları başladı. Kayıtlar belirlenen merkezlerde yüz yüze olarak yapılıyor.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi her yaştan bireyin fiziksel gelişimine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirdiği etkinlikler ile binlerce vatandaşı sporun birleştirici ruhunda buluşturuyor.

Bu kapsamda faaliyetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi, Kano branşı Bahar Dönemi eğitimleri için kayıt alımına başladı.

20 Nisan’a kadar sürecek ve 16-21 yaş gençler için düzenlenecek olan eğitimlerde kayıtlar Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi (Gültepe) ve Şirintepe Spor Merkezi’nde yüz yüze yapılıyor.

Yetkililer vatandaşların Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi (Gültepe) 0222 502 2391 ve Şirintepe Spor Merkezi’nin 0222 335 9507 numaralı telefonlarından eğitimler hakkında bilgi alabileceklerini söylediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.