Dolar 32,5148
Euro 34,6923
Altın 2.491,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 14°C
Cts 19°C

Karaören’de su sıkıntısı yaşanmayacak

Karaören’de su sıkıntısı yaşanmayacak
4 Temmuz 2021 20:18
A+
A-

ESKİ, Seyitgazi ilçesi Karaören Mahallesi’nde gerçekleştirdiği sondaj çalışması ile yaşanan içme ve kullanma suyu sorununu çözüme kavuşturuyor.

ESKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, içme ve kullanma suyunun yetersiz olduğu Seyitgazi ilçesi Karaören Mahallesi’nde gerçekleştirdiği sondaj çalışması ile içilebilir suya ulaşarak vatandaşların yüzünü güldürdü. Gerçekleştirilen sondaj çalışması ile yeterli suya ulaşan ekipler, terfi hattı ve isale hattı çalışmalarını da tamamladı. Enerji nakil hattının tamamlanması ile de kısa bir sürede suyun mahalleye ulaşması sağlanacak.

Mahalle sakinleri olarak sondaj sonucunda sağlıklı ve içilebilir suya ulaşılmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Karaören Mahalle Muhtarı Ramazan Topal, ‘‘ESKİ ’ye müracaatımız sonrasında, Genel Müdürlük ekiplerinin yerinde ve hızlı müdahalesinden çok memnun kaldık. Mahalleli olarak artık su sorunu yaşamayacağız. Mahallemizde yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e ve ESKİ ekiplerine ne kadar teşekkür etsek azdır.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.