Dolar 32,5532
Euro 34,9466
Altın 2.422,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

‘Kardeş Şehir’ protokolü Tepebaşı ile Bilecik’i bağladı

‘Kardeş Şehir’ protokolü Tepebaşı ile Bilecik’i bağladı
8 Eylül 2023 18:53
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi, dostane ilişkiler içerisinde olduğu Bilecik Belediyesi ile imzalanan protokol neticesinde kardeş şehir oldu.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı ile bir araya gelerek kardeş şehir protokolünü imzaladı. Tepebaşı Belediyesi Başkanlık makamında imzalanan kardeş şehir protokolü ile iki kent arasında karşılıklı iş birliği ve dayanışma sağlanacak.

“Yakın ilişkilerimiz ile belediyecilik anlayışımız devam edecek”

Protokol sonrası konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Uzun zamandır Bilecik ile Eskişehir’in kardeş şehir olması en büyük dileğimizdi. Çünkü Tepebaşı bölgesinde Eskişehir dışından en çok yaşayan insanlarımız Bilecikli. Çok güzel ilişkilerimiz var. Bugün bunu Melek Başkanımızla taçlandırdık. Zaten kardeş şehir gibiydik ama protokolümüz yoktu. Bugün bu protokol ile işin bir ciddiyeti oldu. Bundan sonra daha yakın ilişkilerle belediyecilik anlayışımız devam edecek. Melek Başkanımıza biz her zaman destek verdik. Onun gerçekten belediye başkanı olmasını da çok arzu etmiştik. Diliyoruz bundan sonra daha rahat hareket edecek ve Bilecik’e daha faydalı olacağını düşünüyorum ve inanıyorum. Bu çalışmasında da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Güzel bir liderlik örneği sergiliyor”

Kardeş belediye olmaktan memnuniyet ve mutluluk duyduğunu ifade eden Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, “Ahmet Başkanımız önümüzde çok güzel bir önder. Belediye başkanlığı tecrübesiyle yaptığı etkinlikler ile her zaman önümüzde güzel bir liderlik örneği sergiliyor. Her zaman da bizlere olan dostluğu, bakış açısı, belediyenin katkıları bugün bu protokol ile taçlandırıldı. Çok teşekkür ediyorum. Burada birçok Bilecikli hemşehrimiz var, çok kıymetliler. Bilecik’te de çok Eskişehirli var. Artık onlara da hemşehrimiz diyoruz. Zaten bir arada aynı kültürü paylaşıyoruz. Tepebaşı’nın yanımızda olması biz Bileciklilere güven veriyor. Her zaman desteğini hissettiğimiz Tepebaşı Belediyesi ile protokol olması, kardeş şehir olmamız memnuniyet verici. Teşekkür ediyorum, güzel işlere imza atmak nasip olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.