Dolar 32,5392
Euro 34,7953
Altın 2.437,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Kazım Kurt reste rest çekti!..

Kazım Kurt reste rest çekti!..
3 Ocak 2024 18:33
A+
A-

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Büyükşehir ve Tepebaşı Belediyesinin Yerel Yönetimler Çalıştayı etkinliğine katılmama kararına ilişkin açıklama yaptı. Kurt, “Benim düzenlemediğim bir şeyde eğer beni suçlayan bir algı yaratılmak isteniyorsa bu yanlış. Başka yerde arasınlar siyasi algıyı” dedi.
Eskişehir Büyükşehir ve Tepebaşı Belediyesi, Sosyal Demokrasi Derneği tarafından düzenlenen Odunpazarı Belediyesi’nin ev sahipliği yapacağı “Yerel Yönetimler Çalıştayı” adlı etkinliğine katılmayacağını açıklamıştı. Bu açıklama üzerine Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’tan cevap gecikmedi.

İki belediyeden yapılan ortak açıklamaya ilişkin Eskisehir.net’e konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, kendisinin suçlandığı bir algı oluşturulmasını yanlış bulduğunu söyleyerek, “Ben de gördüm. Beni bağlayan bir şey değil. Sosyal Demokrasi Derneği’nin düzenlediği bir çalıştay. Ankara’da, İstanbul’da, İzmir’de yapıldı daha önce. Eskişehir’de de yapmak istediler. Bizden salon istediler, verdik. Ben emri vakiyi bilmem. Organizasyon onların, bizim değil. Dolayısıyla ben burada siyasi menfaat elde edecek, emri vaki yapacak bir pozisyonda değilim. Biz salon verdik. Sosyal Demokrasi Derneği bizden salon isteyince vermeyecek miydik? Yani üstelik orada gelin konuşun diyor. ‘Konuşuruz’ dedik. Benim düzenlemediğim bir şeyde eğer beni suçlayan bir algı yaratılmak isteniyorsa bu yanlış. Başka yerde arasınlar siyasi algıyı. Böyle hassas bir dönemde ben partime zarar verecek bir şey söylemek istemiyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.