Dolar 32,5853
Euro 34,8176
Altın 2.412,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 24°C

Milli gururumuz İngiltere’den altın madalya ile dönmeyi hedefliyor

Milli gururumuz İngiltere’den altın madalya ile dönmeyi hedefliyor
26 Temmuz 2023 18:59
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün Dünya ve Avrupa Şampiyonu Paralimpik Takımı Milli Yüzücüsü Sümeyye Boyacı, İngiltere’de düzenlenecek Dünya Şampiyonası’nda altın madalyayı hedefliyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in büyük destek verdiği, Paralimpik Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’nin olimpik yüzme branşlarında ilk Dünya Şampiyonluğuna ulaşan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün Paralimpik Takımı Milli Yüzücüsü Sümeyye Boyacı, İngiltere’de düzenlenecek olan Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonası’nda mücadele edecek.

31 Temmuz-6 Ağustos tarihleri arasında İngiltere’nin Manchester şehrinde düzenlenecek şampiyona öncesi milli gururumuz Sümeyye Boyacı, çalışmalarına Eskişehir’de devam ediyor.

Türk Paralimpik Yüzme Milli Takımı Antrenörleri eşliğinde Büyükşehir Belediyesi Kentpark Kapalı Yüzme Havuzu ile Yenikent Olimpik Yüzme Havuzunda antrenmanlarını gerçekleştiren Boyacı, ülkemize ve Eskişehir’e ay yıldızlı formayla yeni bir başarı daha hediye etmek istediğini belirtti.

Boyacı, “İngiltere’nin Manchester şehrinde düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edeceğim. 2024 Paris Olimpiyatları için de kota yarışında mücadele edeceğim. Desteklerinizi eksik etmeyin. Tüm hazırlıklarımı yaptım, hedefim çok güzel sonuçlar elde etmek.” dedi.

Eskişehir hazırlıklarını tamamlayıp Milli Takım kampına katılacak olan Boyacı, 27 Temmuz’da İngiltere’ye hareket edecek. Sümeyye Boyacı, Manchester’de düzenlenecek Paralimpik Dünya Şampiyonası’nda 31 Temmuz’da 50 m serbest, 1 Ağustos’ta 50 m sırt üstü ve 2 Ağustos 50 m kelebek kategorilerinde madalya için yüzecek.

Boyacı ayrıca kendisine her zaman destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Oğuzhan Özen ve yönetim kurulu üyelerine, sponsorluk konusunda desteklerinden dolayı Halk Ekmek San. ve Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Kaplan’a teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.