Dolar 32,5286
Euro 34,7945
Altın 2.440,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Miniklerden orman yangınlarına tepki yürüyüşü

Miniklerden orman yangınlarına tepki yürüyüşü
3 Eylül 2019 00:06
A+
A-

Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğüne bağlı Zeytindalı Çocuk Merkezi öğrenci ve velileri son dönemlerde gündemden düşmeyen orman yangınları ve doğa katliamlarına karşı doğa yürüyüşü yaptı.
Kent Ormanı’nda gerçekleştirilen doğa yürüyüşüne yaklaşık 50 kişi katıldı. Velileri ile birlikte ormanda yürüyüş yapan minikler, ormanda yaşayan canlılar ve bitkiler ile ilgili bilgi aldı. Kent Ormanı’nda bulunan ağaçları inceleyen minikler, orman yangınlarının nasıl önleneceğine dair sorular sordu.
Büyüklere seslenen minikler, büyüklerden ormanları ve doğayı korumalarını istedi. Minikler, “Ormanda ateş yakılmamalı. Ormanlara cam ve cam kırıkları atılmamalı. Orman yangını olduğunda ise 177 yangın ihbar hattına zaman kaybetmeden haber verilmelidir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.