Dolar 32,5481
Euro 34,8777
Altın 2.430,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 18°C

Murat Diri’den Firuzhan Kanatlı açıklaması

Murat Diri’den Firuzhan Kanatlı açıklaması
17 Aralık 2022 23:10
A+
A-

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, ETİ Şirketler Grubu Başkanı Firuzhan Kanatlı için konuştu. Eskişehirspor’a destekleri için teşekkür eden Diri, “Firuz babamızın bizlere sahip çıkıp destek olduğu gibi, Firuzhan ağabeyimiz de her zaman bu şehrin evlatlarının yanında oldu” dedi.
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, geçtiğimiz günlerde Eskişehirspor’un ana sponsoru olma konusunda anlaşmaya varılan ETİ Şirketler Grubu için teşekkür açıklaması yaptı.
Açıklamasında ETİ Şirketler Grubu eski başkanı merhum Firaz Kanatlı’ya teşekkür eden Diri, “Bugün arkasından dua edecek yüzbinlerce genç bırakan şehrimizin evladı olan rahmetli Firuz Kanatlı babamız, hem şehrimize hem de şehrimizin değerlerine her zaman sahip çıktı, Eskişehirsporumuza her zaman destek oldu. Yüzbinlerce gence burs, yüzbinlerce insana iş verdi. Şehrimizle bütünleşen markasını başka yere taşımadı. Eskişehir’i hep sevdi ve en büyük mirası olan Eskişehir sevgisini de evlatlarına aşılayarak bu şehre çok değerli bir insan, çok değerli bir ağabey bıraktı. Firuz babamızın bizlere sahip çıkıp destek olduğu gibi, Firuzhan ağabeyimiz de her zaman bu şehrin evlatlarının yanında oldu. Eskişehir halkının, Eskişehir’in değerlerinin her daim destekçisi olan Firuzhan Kanatlı büyüğümüze ve onun nezdinde ETİ ailesine, Eskişehirsporumuza her zaman olduğu gibi yine destek oldukları sahip çıktıkları için ne kadar teşekkür etsek az gelir. İyi ki varsın ETİ, iyi ki varsın Firuzhan ağabeyimiz seni seviyoruz. Tüm Eskişehirspor taraftarı adına teşekkürler” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.