Dolar 32,5440
Euro 34,8523
Altın 2.432,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Müziğin mutfağı evlere taşındı

Müziğin mutfağı evlere taşındı
9 Mayıs 2020 20:36
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi’nin geçtiğimiz sene yaz okulları kapsamında düzenlediği “Müziğin Mutfağı” kursu, bu yıl koronavirüs tedbirleri kapsamında evlere taşındı.

Tepebaşı Belediyesi, koronavirüs tedbirleri çerçevesinde evlerinde izolasyon halinde bulunan çocuklara yönelik hem keyifli hem de öğretici çalışmalar düzenlemeye devam ediyor. Tepebaşı Belediyesi’nin geçtiğimiz sene yaz okulları kapsamında düzenlediği ve çocukların çok beğendiği “Müziği Mutfağı” kursu bu yıl koronavirüs tedbirleri kapsamında evlere taşındı. Müziğin evrenselliği ve birleştiriciliğinin ön plana çıktığı kurs, Müzik eğitmenlerince hazırlanan videolar çocukların evlerine ulaşırken, öğrenciler ilk olarak bardak ile ritim tutmayı öğreniyor. Video ile çocuklar, müzik teknikleri konusunda da bilgiler ediniyor.

Her hafta farklı bir mutfak gereciyle eğitimlerin verileceği videolar, Tepebaşı Belediyesi’nin resmi youtube kanalı üzerinden izlenebiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.