Dolar 32,5163
Euro 34,7309
Altın 2.490,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 25°C

Nebi Hatipoğlu: “Benim ilk görevim Eskişehirspor’u Süper Lig’e çıkarmaktır”

Nebi Hatipoğlu: “Benim ilk görevim Eskişehirspor’u Süper Lig’e çıkarmaktır”
26 Nisan 2023 16:51
A+
A-

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Nebi Hatipoğlu, düzenlediği basın toplantısında Eskişehirspor’u Süper Lig’e çıkaracağını vaad ederek, “Yeni bir yönetim ile birlikte şehrimizin belli kaynaklarını Eskişehirspor’a aktaracağız ve çok hızlı şekilde süper lige çıkaracağız” dedi.
İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Nebi Hatipoğlu şu ifadeleri kullandı;
“Eskişehirspor’un şu anki durumuna ben çok üzülüyorum ama gerçekten Eskişehir’de Eskişehirspor ile ilgili bu kadar büyük bir sıkıntı olduğunu bu 15 günde gördüm. 12 ilçeyi gezdim. Gittiğimiz her yerde herkes bana Eskişehirspor’a soruyor. İlçelerde de, merkezde de durum bu. Eğer milletvekili seçilirsem 5 yıl içerisinde Eskişehirspor’u Süper Lig’e çıkaracağız. Bunun sözünü veriyorum. Eskişehirspor lütfen ligden düşmesin. Düşmezse işimiz daha da kolaylaşır. 15 Mayıs’tan sonra Eskişehirspor’u çok hızlı bir şekilde hemen Süper Lig’e çıkaracağız. Öncelikle buradan Eskişehirsporlu futbolcular ve yöneticilere şöyle bir sözüm var. Lütfen ligden düşmesinler. Yani 4 maç kazansa düşmeyecek ya. Ligden düşmesinler ki işimizi kolaylaştırsınlar. Mevcut yönetimle olur başka yönetimle olur veya mevcut yönetime takviye ile olur yeni bir yönetim oluşturacağız. Yeni bir yönetim ile birlikte şehrimizin belli kaynaklarını Eskişehirspor’a aktaracağız ve çok hızlı şekilde süper lige çıkaracağız. Çünkü ben gördüm ki Eskişehirspor Eskişehir’in en büyük markası. Seçim bittikten sonra 6 milletvekili ile oturacağım, belediye başkanlarımız ile oturacağım ve acil eylem planı yaparak Eskişehirspor’u çok hızlı bir şekilde hak ettiği yere getireceğiz. Söz.. Kimseden para bulamazsam cebimden vereceğim ve yine bu işi yapacağım.
Eskişehir’in en büyük markası Eskişehirspor’dur. Bunu hızlı bir şekilde çözeceğim. Kimse para vermezse cebimden para ödeyip yapacağım. Ben bunu oy için yapmıyorum. Doğru yerde doğru zamanda olursa şanslar gelir. Eskişehirspor ile alakalı söylediğim hiçbir şeyin oy ile alakası yok. Ben milletvekili olacaksam Eskişehirspor’un her şeyinden sorumlu olmam lazım. Benim ilk görevim Eskişehirspor’u Süper Lig’e çıkarmaktır. Süper Lig takımları kente gelince şehir başka bir havaya bürünüyor. Eskişehirspor bu kentin hem moral hem de ekonomik bir kaynağıdır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.