Dolar 32,5663
Euro 34,8269
Altın 2.433,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 22°C

Nebi Hatipoğlu Sütlüce Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinledi

Nebi Hatipoğlu Sütlüce Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinledi
26 Ocak 2024 21:57
A+
A-

AK Parti Eskişehir Milletvekili ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Sütlüce Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Osmanlı Ocakları ve Hamidiye Ocakları’nın düzenlediği etkinlikte Sütlüce Mahallesi sakinleriyle buluşan Hatipoğlu, mahalle sakinleriyle buluşarak, onların yaşadıkları sorunları dinledi.

Buluşmayla ilgili olarak açıklama yapan Hatipoğlu, “Eskişehir’in altyapı ve çevre düzenlemesi sorunlarına dikkat çekerek, dekor belediyeciliği yerine, gerçek ve sosyal belediyecilik anlayışımızı vurguladım. Vatandaşlarımızın sandıkta bu hizmetsizliğe cevap vereceğine inanıyorum. ‘Mahalleye değer katanlar’ plaketlerini takdim ederek, Sütlüce Mahallesi Muhtarı Bircan Tütüncü ile de keyifli bir sohbet gerçekleştirdim.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.