Dolar 32,3218
Euro 35,0717
Altın 2.279,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
24°C
Hafif Yağmurlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C

Nebi Hatipoğlu Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti

Nebi Hatipoğlu Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti
2 Mayıs 2023 17:24
A+
A-

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili adayı Nebi Hatipoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda İYİ Parti İl Başkanı Emine Edizgil, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili adayı Nebi Hatipoğlu ve seçimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nuri Çaylı, Başkan Büyükerşen’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Edizgil, parti olarak yaptıkları çalışmalardan bahsetti. İYİ Parti Eskişehir Milletvekili adayı Nebi Hatipoğlu da, “Eskişehir’imizin yüz akı ağabeyimiz Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etmekten onur duyuyoruz. Yıllardır merkezi hükümetten destek alamamasına rağmen gurur duyulacak bir kent yaratan hocamızla, seçimden sonraki iktidarımızda yapacaklarımızı da değerlendirmek üzere bir araya geldik.” dedi.

Hatipoğlu saha çalışmaları hakkında bilgi vererek, 14 Mayıs’ta Türkiye’nin yeni bir başlangıç yapacağını belirtti. Başkan Büyükerşen de nazik ziyaret sebebiyle Hatipoğlu, Edizgil ve Çaylı’ya teşekkür ederek, “Millet İttifakı olarak adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak üzere çok çalışmalıyız. Seçime çok az bir süre kaldı ve bu sürede Millet İttifakının ülkemize baharı getirmesi, Eskişehir’de de çok iyi bir sonuca imza atması hepimizin ortak temennisidir.” diye konuştu. Büyükerşen ayrıca Hatipoğlu ve İYİ Partililere çalışmalarında başarılar diledi.

Başta Eskişehir ve ülke gündemi hakkında görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret çektirilen fotoğraf ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.