Dolar 32,5463
Euro 34,8430
Altın 2.435,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Nebi Hatipoğlu’ndan Es Es’e destek!

Nebi Hatipoğlu’ndan Es Es’e destek!
5 Mayıs 2023 16:15
A+
A-

İYİ Parti Eskişehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Nebi Hatioğlu, Eskişehirspor’un, TFF 3. Ligde 7 Mayıs Pazar günü oynanacak Belediye Kütahyaspor maçında Es Es taraftarlarının deplasman tribününe alınmayacağı kararının geri alınması sonrası bir açıklama yaptı.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Hatipoğlu, “Eskişehirspor taraftarlarının deplasman yasağına karşı verdiğimiz mücadele sonuç verdi! Başarılı avukatımız Barış Koyuncu sayesinde taraftarlarımızın hakları korundu. Kendisine bu başarı için teşekkürlerimi sunuyorum. Eskişehirspor’umuzun hak ettiği yere ulaşması için söz veriyorum; elimizden gelen her şeyi yapacağız!” ifadelerini kullandı.

Alınan karara tepki göstererek açıklama yapan Eskişehirspor Kulübü ise şu açıklamayı yapmıştı:

“Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu Futbol A.Ş. maçında seyircisiz oynama cezamız olmasına rağmen Mersin taraftarının, stadyumumuza verdiği akıl almaz zarara ve protokol tribününe saldırmalarına rağmen Eskişehirspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri olarak biz cezalandırılıyoruz. Bu kararı verenleri kınıyoruz ve bu karara tepki göstermeyenlerin ellerini vicdanına koymalarını tüm Eskişehirspor camiası adına rica ediyoruz. Tüm bu olayların sonrasında takımımızın ve camiamızın Kütahya Belediyespor maçına odaklandığı bu günlerde Kütahya İl Güvenlik Kurulu’nun aldığı kararı büyük bir şaşkınlık ve üzüntüyle öğrendik. Ligin ilk yarısında kendi evimizde rakibimiz Belediye Kütahyaspor’a gösterdiğimiz misafirperverliğimize hem protokolde hem de tribünlerimizde olanlar şahit olmuştur. Taraftarımızın, Belediye Kütahyaspor maçında bulunmaması adına bu kararı alan Kütahya İl Güvenlik Kurulu’na soruyoruz. Eskişehirspor taraftarı, komşumuz olan Kütahya’ya misafir olmasını sakıncalı kılacak ne yapmıştır? Eskişehirspor camiası ile Belediye Kütahyaspor’u birbirine düşürmeye çalışanların amacı nedir ve bu suni gerginliği yaratmanın kime ne yararı vardır? Tüm bunların ışığında, kulübümüzün en kritik sürecinde bu skandal kararı alanları, bu karardan dönmeye davet ediyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.