Dolar 32,5532
Euro 34,9466
Altın 2.422,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Öğrencilerin bağışladığı kulübeler sokak hayvanlarına sıcak yuva olacak

Öğrencilerin bağışladığı kulübeler sokak hayvanlarına sıcak yuva olacak
22 Kasım 2023 22:25
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi bünyesinde bulunan sokak hayvanlarına duyarlı vatandaşlardan mama, barınma gibi temel ihtiyaçlar konusunda bağış gelmeye devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi, çok anlamlı bir bağışı daha sokak hayvanları adına kabul etti.

Eskişehir Teknik Üniversitesi Yapı Kulübünden 20 öğrenci, sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapmış oldukları 3 kulübeyi Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’ne bağışladı. Zorlu hava şartlarında can dostlara sıcak birer yuva olacak kulübeler, ilçenin çeşitli noktalarına yerleştirilecek.

ESTÜ Yapı Kulübü Sosyal Sorumluluk Koordinatörü Onur Aktütüncü, “Biz bu sene sosyal sorumluluk departmanını da ekledik. Bu tip sosyal sorumluluk projesiyle öğrenci arkadaşlarımıza yardım etme imkanı sunup hem de güzel projelerde birlikte olma gibi planlarımız var. Sokak köpekleri ve ihtiyacı olan köpekler için köpek kulübesi projesi yaptık. Okulumuzdaki atölyemizde kulüp üyelerimiz 20 kişi ile birlikte elimizden geldiğince kulübe yapımı gerçekleştirdik. Sonunda 3 kulübemiz oldu. Bunu da Tepebaşı belediyesi Doğal Yaşam Merkezi ile iletişime geçtik ve buraya bıraktık” dedi. Öğrenciler, Tepebaşı Belediyesi’ne sokak hayvanlarını korumak adına yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Kulübeleri teslim alan Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi yetkilileri de duyarlılığından ötürü öğrencilere teşekkür etti. Öte yandan sahiplendirme ve bağış konusunda bilgi almak isteyen vatandaşlar, Bursa Çevre Yolu 4. kilometrede hizmet veren Doğal Yaşam Merkezi’ne, 0 (533) 955 79 04 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.