Dolar 32,5705
Euro 34,9337
Altın 2.427,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Oğuz Beki: “Sudan sebeplerle seçim kazanılmaya çalışılıyor”

Oğuz Beki: “Sudan sebeplerle seçim kazanılmaya çalışılıyor”
3 Mart 2024 22:36
A+
A-

Zafer Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Beki, “Bizim başkanlığımızda geçen 5 sene sonrasında Eskişehir’de kimse size çeşmeden su içereceğim gibi sudan projelerle gelemeyecek” dedi.
Zafer Partisi tarafından Genel Başkan Ümit Özdağ’ın da katılımıyla Eskişehir Odunpazarı Meydanı’nda miting düzenlendi. Seçimlere bir aydan az bir süre kala siyasi parti genel başkanları mitinglerine hız verdi. İlk mitingini Eskişehir’de gerçekleştiren Zafer Partisi, Odunpazarı Meydanı’ndan seçimin startını verdi. 

“ÇEŞMEDEN SU İÇİRECEĞİZ SİZLERE DİYE VERİLEN VAATLERLE OYALAYAN BİR İKTİDAR VAR”
 Mitingde coşkulu kalabalığa seslenen Zafer Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Beki, “Sokaklarımız adım adım bir savaş mağduru edebiyatıyla ülkesinden kaçan Suriyeli Afganların istilasında ve biz Zafer Partisi olarak sizlerle birlikte buna dur demeye geldik. Görüyorsunuz şehrimiz uğradığı bu istila varken bizleri çeşmeden su içireceğiz sizlere diye verilen vaatlerle oyalayan bir iktidar ve onun yancısı bir muhalefet ile gündem suni bir şekilde oyalanıyor. Sudan sebeplerle seçim kazanılmaya çalışılıyor” diye konuştu. 

“BİZLERİ ARTIK KOLAY KALDIRAMAYACAKLARINI ONLARA BİRLİKTE GÖSTERECEĞİZ”
 AK Partili ve CHP’li adaylara televizyonda karşılıklı program teklifi yapan Beki, “Oysaki biz Zafer Partisi adayları olarak şehrimizi ve ülkemizi kalkındıracak projelerle sizlerin karşısındayız. Soruyorlar bize, sığınmacıları göndermekten başka projeniz yok mu diye. Var tabi ki. Peki sizin bunları bizimle TV’de karşılıklı konuşmaya cesaretiniz var mı soruyorum buradan. Ben sizler gibi sadece bir seçmenken bugün burada olmamın iki değerli sebebi var. Bir, şehrimin sessiz bir istilanın içinde olması ve buna kimsenin karşı durmaması. İki, bizi sürekli kandırıp umutlarımızla oynaması. Bizlere bugüne kadar verdikleri vaatleri yerine getirmeyenler o kadar rahat bir şekilde sokakta dolaşmayacaklarını görmelerini birlikte sağlayacağız. Bizleri artık böyle kolay kaldıramayacaklarını onlara birlikte göstereceğiz” şeklinde konuştu. 

“KİMSE SİZE ÇEŞMEDEN SU İÇERECEĞİM GİBİ SUDAN PROJELERLE GELEMEYECEK”
 “Öyle 15 batçık yapacağım, çeşmeden suyu içireceğimlerle değil gerçekten bu şehre yakışan projelerle yarışmaları gerektiğini onlara birlikte göstereceğiz” diyen Beki, “Göreceksiniz bizim başkanlığımızda geçen 5 sene sonrasında Eskişehir’de kimse gelip size çeşmeden su içereceğim gibi sudan projelerle gelemeyecek. Biz Türkiye’de yazalım deyince akla gelem tek şehrin Eskişehir olmasını sağlayacağız. Biz ülkemizin nitelikli beyinlerinin ülkede nefes aldıkları, kendilerini huzurlu ve güçlü gördükleri bir şehir yaratacağız. Bizim başkanlığımızda yazılım şirketlerinin üs bölgesi olması için gerekli alt be üst yapıyı tamamlayıp ülkenin en güçlü teknoloji üslerinin oluşacağı tekno kentler oluşturup silikon vadisi Eskişehir’de inşa edeceğiz. Üreten güçlü bir şehir olacağız” ifadelerini kullandı. 

“BU ŞEHRİN EN GÜZEL SOKAĞI SADECE BELEDİYE BAŞKANININ OTURDUĞU SOKAK OLMAYACAK”
Beki konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Ulaşımda pozitif ayrımcılık yapacağız. Türk Eskişehir halkına ulaşımı daha ucuz yapacağım. Rantı, bu şehrin esas sahibi olan sizlere Eskişehir halkına paylaştıracağım. Bu şehrin en güzel sokağı, mahallesi sadece belediye başkanının oturduğu sokak olmayacak. Şehrin her yeri eşit ve adaletli bir şekilde gelişecek. AKP ve CHP’li adaylara bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Sakın karşımıza her şeyi sadece ben biliyorum, en iyi biz biliyoruz edasıyla çıkmayın. Biz sıkıldık Eskişehir olarak bu her şeyi siz biliyormuşsunuz duruşundan! Şimdi kalan 28 günde onlara Eskişehir’de yanan zafer meşalesinin gücünü gösterelim. Meşalemizin yaydığı sıcaklığın dosta huzur düşmana korku verdiğini gösterelim. Hadi şimdi genel başkanımıza doğum günü hediyesi olarak bir söz verelim. Eskişehir zaferin olacak!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.