Dolar 32,5403
Euro 34,8137
Altın 2.432,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Özel bireylere ‘Dekoratif Sabun Atölyesi’ düzenlendi

Özel bireylere ‘Dekoratif Sabun Atölyesi’ düzenlendi
26 Aralık 2023 23:00
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi tarafından dekoratif sabun yapımı atölyesi düzenlendi. Atölyede özel bireyler ve anneleri sabunlara şekil vererek eğlenceli bir gün geçirdi.

Tepebaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından dekoratif sabun yapımı atölyesi düzenlendi. Aile içinde özel gereksinimli bireylerin engellerine değil, güçlü yönlerine odaklanması temasıyla düzenlenen atölye,  Melih Savaş Yaşam Köyü’nde bulunan İbrahim Ethem Kesikbaş Engelliler Montaj Atölyesinde gerçekleştirildi. Anne-çocuk arasındaki bağı kuvvetlendirmek ve bağımsız ürünler çıkartmak amacıyla düzenlenen atölyede anne ve özel bireyler sabunlara şekil vererek eğlenceli bir gün geçirdi.

“Burada çok mutluyuz”

Atölyeye katılanlardan Selma Gürel, “Sedef Ece yaklaşık 1 yıldır Gökkuşağı Kafe’de çalışıyor. Bugün de Workshop’a geldik, memnunuz ve mutluyuz. Tepebaşı yetkililerine teşekkür ederiz. Tepebaşı Belediyesi bize çalışma olanağı sağladı. Bundan çok mutluyuz” dedi.

Hülya Belyurt, “Burak uzun yıllardır burada devam ediyor. Biz de çok mutluyuz. Zaman geçiriyor, farklı şeyler öğreniyor, spor eğitimi alıyorlar. Tepebaşı Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyoruz. Böyle yerlerin daha da çoğalmasını istiyoruz. Biz burada mutluyuz. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a böyle bir yeri kurduğu için teşekkür ederiz. Yolu açık olsun” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.